Over ons

Wat is het verschil tussen onze werkwijze en die van onze collega’s? Euronics Prinsenbeek heeft een vakkundig winkelteam waarbij u altijd terecht kunt voor voorlichting, advies aan huis, reparaties en een eigen technische dienst. In tegenstelling tot veel van onze collega’s staat een persoonlijke benadering bij ons nog wel hoog in het vaandel! Wij nemen alle tijd om u te adviseren bij uw aankoop. We zorgen voor een passende oplossing die volledig voldoet aan al uw eisen en wensen. Onder het genot van een lekker kopje koffie kunnen wij u de allernieuwste technieken demonstreren. U kunt de producten in onze showroom rustig bekijken, horen, uitproberen en beleven. Wij voorzien u van een goed advies.

Ook na uw aankoop staan wij natuurlijk altijd voor u klaar. Krijgt u een aangeschaft artikel niet aan de praat, dan kunnen wij u uitleg geven over de installatie of de werking van dit product. Wij kunnen eventueel ook bij u thuis de installatie of montage verzorgen. Als er sprake is van een defect en uw aankoop valt nog binnen de garantie, dan kunt u vanzelfsprekend ook voor de garantieafhandeling bij ons terecht. Bij defecten buiten de garantie kunnen wij uw apparatuur zelf repareren of ter reparatie aanbieden bij de fabrikant. Wij adviseren u ook bij het vervangen van oud apparatuur.

Euronics Prinsenbeek draagt zorg voor oplossingen op maat en daarmee onderscheidt Euronics Prinsenbeek zich van vele andere (internet)winkels. Bij Euronics Prinsenbeek staat de wens van haar klanten centraal en wordt voor ieder afzonderlijk vraagstuk een unieke oplossing bedacht.

Want een tevreden klant, dat is wat voor Euronics Prinsenbeek telt!