Euronics

Euronics Prinsenbeek is aangesloten bij de inkooporganisatie Euronics. Lees hier wat dit voor u voor voordelen heeft.

Euronics is een internationale organisatie van onafhankelijke elektrische retailers die hun krachten hebben gebundeld om een samenwerkingsverband te vormen. Samen vormen zij de grootste Europese inkooporganisatie en de op één na grootste distributeur van consumenten elektronica.

Al hun, meer dan 11.000, winkels zijn gespecialiseerd in elektrische en elektronische producten. Van high-definition TV’s en DVD-recorders tot digitale camera’s en personal computers en van state-of-the-art huishoudelijke apparaten tot telecommunicatie en navigatie-apparaten, er is altijd een Euronics winkel in uw buurt die de nieuwste producten van topmerken aanbiedt.

Als onafhankelijke gespecialiseerde retailers, zijn Euronics winkels grotendeels van zelfstandige eigenaars. “In tegenstelling tot de grote massa-markt outlet centra, zijn we trots op de kwaliteit van onze klantenservice en onze uitgebreide kennis van onze hoogwaardige innovatieve producten. Het geheim van ons succes is dat we de tijd nemen om onze klanten en onze producten te leren kennen, waardoor we een ongeëvenaarde persoonlijke service kunnen bieden tegen concurrerende prijzen.”

Dus als een Euronics klant, profiteert u van zowel de service die alleen een lokale winkel kan bieden en de koopkracht van de grootste Europese inkooporganisatie!

Meer informatie over Euronics op de Nederlandse site: http://www.euronics.nl/
Meer informatie over Euronics op de Internationale site: http://www.euronics.com/